O nás

Námi připravovaná jídla nevyrábíme z průmyslových polotovarů, omáček a konzervovaných produktů, ale čerstvě připravených potravin, bez glutamátu, barviv, stabilizačních, dochucovacích chemikálií a sladidel. Jídla připravujeme na přírodních šťávách, sádle, másle a smetaně, s minimálním použití jakýchkoliv olejů. Kvalitní řepkový olej je použit pouze při dosmažení některých jídel, zálivek a nakládání hermelínů. Maso a drůbež není polského původu, ale z prověřených kvalitních chovů s jasným původem. Vajíčka používáme z českého chovu. Polévky jsou z vlastních silných vývarů a námi zpracované zeleniny. Jídla pro Vás připravuje pan Pavel Hrachovec.

Prodávaná vína vybíráme z několika Vinařství a jsou bez barviv, dochucovadel s jasným původem a kvalitou. Sudová vína jsou skladována  za obdobných podmínek jako ve sklípku, chlazená s udržovanou vysokou čistotou výčepních zařízení.

Pivo nabízíme Bernard vyráběné klasickou technologií ležatých tanků s dvojím kvašením. Alko, nealko a speciál řádně vychlazený se správným řízem.

Kofolu original, přírodní malinovku bez barviv a sladidel, vineu, sodovku a vodu podáváme rovněž chlazenou. Velké chladící boxy nám dovolují dlouhodobě vychlazovat všechny druhy nápojů včetně sudový vín. 

Zveme Vás na dobrý oběd a příjemné posezení s přáteli.